Grejna rešenja za sve zahteve.

Kalkulator uštede goriva (eng)
 

Nebitno da li vodeni ili vazdušni grejači, Webasto grejni sistemi obezbeđuju efikasno radno okruženje čak i na ekstremnim spoljašnjim temperaturama i pomažu u sprečavanju bespotrebnog praznog hoda motora.

 

Zašto vazdušni grejač?

Vozilo koje je udobno i toplo čak i pre početka rada, jasna vidljivost bez leda i snega - i veoma je lako za instaliranje i upravljanje. Vazdušni grejači dovode vaše mašine u dobru formu za zimu - efikasno i štedljivo! Mi snabdevamo sa vazdušnim grejačima od 0.9 do 22 kW.

 
 

Zašto grejač rashladnih tečnosti?

Hladni motori ne rade dovoljno dobro, dovodeći do habanja i slabijeg radnog veka. Šta to znači za vas: veći troškovi, više goriva, više gašenja motora.  

Najbolje rešenje za konstantnu produktivnost čak i kad su spoljašnje temperature ledene, je da instalirate Webasto vodeni grejač. Oni su integrisani u rashladne tečnosti motora i dovode sve tečnosti i komponente do radnih temperatura i pre početka rada.

Kabine su prijatno zagrejane. I ipak, sa opsegom od 2.2 do 35 kW, naši vodeni grejači ispunjavaju sve individualne temperaturne želje i potrebe.