Inovativna krovna rešenja sa tradicijom

 

Kao vodeći proizvođač krovnih sistema, Webasto takođe pruža razna krovna rešenja za građevinsku i poljoprivrednu opremu. Oni se kreću od klasičnih retrofita do prilagođenih polikarbonata i onih koji su prilagođeni u skladu sa zahtevima tržišta.

 

Kod Webasta, inovativna krovna rešenja imaju dugu tradiciju...

Kao proizvođač koji je ušao u tradiciju proizvodnje kabrioletskih krovova za kola, mi smo pomogli u izgradnji mnogih inovacija u ovom sektoru. Naša trenutna pozicija kao vodeći snabdevač statičnih i pokretnih zastakljenih sistema za automobilsku industriju, dozvoljava nam da stvorimo pravo rešenje za specifične zahteve - od kliznih krovova pristupačnih cena sve do visoko tehnoloških okna sa automatskim zatamnjivanjem.

 

... I budućnost.

Okno koje se savršeno adaptira svakom obliku vozila? Koje ima nano-obloženu površinu koja je skoro isto otporna na ogrebotine kao pravo staklo ali se ne razbija? Koje zagreva vozilo manje, čak i u punom sunčevom svetlu? I koje je ne samo lakše nego i jeftinije u poređenju sa drugim staklenim oknima? Sa brizganjem i polikarbonskim pokrivačem, dobijate sve to - čak i više. Nemojte oklevati i pozovite nas!

  
 
Predstavništvo Webasto za Srbiju

Ivankovačka 8

11120 Beograd

Srbija