Grejna rešenja za svaki zahtev

Grejna rešenja za svaki zahtev

Izračunajte vašu uštedu
 

Kao svetski lider na tržištu, Webasto razvija i proizvodi dve vrste grejnih sistema, uključujući njihovu primenu: Sistemi zasnovani na vazduhu i vodi za širok spektar primene i grejnih kapaciteta. Oba sistema obezbeđuju efikasno radno okruženje čak i na ekstremnim spoljnim temperaturama i pomažu u smanjenju praznog hoda motora.

 

Zašto vodeni grejač?

Hladni motori rade neefikasno; habanje se povećava a radni vek smanjuje. To znači: veća potrošnja goriva i veći troškovi. Najbolje rešenje je instalacija Webasto vodenog grejača. On je integrisan u rashladne tečnosti motora i dovodi motor do radne temperature i pre pokretanja istog. Ovo osigurava spremnost pokretljivosti čak i na veoma niskim spoljnim temperaturama. Pored toga, enterijer je prijatno zagrejan a prazan hod motora tokom zastoja i parkiranja postaje suvišan!

Webasto vodeni grejači su dostupni sa izlaznim rasponom od 2.2 do 35 kW.

 

Zašto vazdušni grejač?

Ugodna toplota u kabini vozača tokom pauza i noćenja. Vozilo koje je toplo još pre početka rada, jasan pogled bez snega i leda - i sve to uz jednostavnu instalaciju i rukovanje. Vazdušni grejači čine vaša vozila udobnijim, efikasnijim i isplatljivijim za zimu! Vazdušni grejači zagrevaju vazduh direktno u grejaču i dovode ga u kabinu. Ovo garantuje veoma brzo i efikasno zagrevanje kabine. Webasto snabdeva vazdušnim grejačima u izlaznom rasponu od 0.9 do 16 kW.