Optimalna radna klima u kamionima

Izračunajte vašu uštedu
 

Webasto pruža izbor rešenja klima uređaja zasnovanih na raznim tehnologijama. Specijalni sistemi pune hladne akumulatore u pokretu vozila, ove hladne temperature se emituju kada je vozilo parkirano. Kompresori su veoma efikasni i pružaju prijatnu, suvu klimu.

 

Parking klima

Cool Top RTE 10: Močne AC krovne jedinice sa pogonom preko kompresora efikasno hlade i suše kabinu vozača dok je vozilo parkirano - sa isključenim motorom. Razvijeno od strane Webasta, hladni akumulatori BlueCool Truck i Accusphere II pružaju sate hlađenja kada je motor isključen.

Ove hladne temperature se skladište automatski u fazi srednje promene u toku kretanja vozila. 24 V Accusphere II hladi vozilo kada je parkirano i do 8 sati. Tokom dana, skladištena energija pruža do 3 sata hlađenja. 12 V BlueCool Truck je dostupan u Americi i pruža prijatno hlađenje čak i do 10 sati.

 

Krovni klima uređaji

Radno mesto sa dobrim klima uređajem povećava koncentraciju i sigurnost. Webasto kompresor je dostupan u tri varijacije. Njihov kompaktan dizajn pruža brzu i efektivnu instalaciju.

   
  
Kontakt

Predstavništvo Webasto za Srbiju

Ivankovačka 8

11120 Beograd

Srbija