Webasto SE expands its Management Board

Stockdorf/Munich – October 27, 2017 – At its last meeting, the Webasto SE Supervisory Board decided to expand the Management Board of Webasto SE and to appoint Freddy Geeraerds (57) as an additional member to the Board. In his position on the Board of Webasto SE, Geeraerds will be responsible for the Chinese market. He has been responsible for the roof business of Webasto in China since 2010 and he has held overall responsibility for the roof business of the automotive supplier in Asia since 2015.

Furthermore, Matthias Arleth (50) was appointed Deputy Chairman at the meeting. The changes will take effect on November 1, 2017. No other changes were made to the Management Board of Webasto SE.

“I am pleased that Freddy Geeraerds and Matthias Arleth will be undertaking additional tasks in the Webasto Group and wish them every success in this regard,” said Dr. Holger Engelmann, Chairman of the Management Board, Webasto SE. “I am looking forward to continuously expanding our position as a global innovative system partner to the automotive industry together with them and our CFO, Jürgen Reimer.”

O Webasto

Grupa Webasto jest światowym partnerem w zakresie innowacyjnych systemów dla niemal wszystkich producentów samochodów i zalicza się do 100 największych dostawców tego sektora. W głównych obszarach działalności firma opracowuje i produkuje szyberdachy, dachy panoramiczne i dachy do kabrioletów oraz systemy grzewczo -klimatyzacyjne. Ponadto, obecnie powstaje jednostka biznesowa E-Solutions & Services, która zajmuje się systemami akumulatorów i rozwiązaniami do ładowania. W roku 2016 grupa Webasto wygenerowała sprzedaż w wysokości ponad 3,2 mld EUR przy zatrudnieniu ponad 12.000 pracowników. Koncern ma obecnie ponad 50 oddziałów na całym świecie (z tego ponad 30 zakładów produkcyjnych). Siedziba firmy, utworzonej w 1901 roku, mieści się w Stockdorfie koło Monachium (Niemcy). Więcej informacji o firmie Webasto można znaleźć na stronie internetowej: www.webasto-group.com

Tomasz.Konieczny@webasto.com
Zdjęcia i filmy

Najnowsze zdjęcia i filmy dotyczące Webasto dostępne są na media serwerze.

Webasto Mediaserver