Webasto at the IAA 2017

German Premiere for New Electromobility Products

Stockdorf/Munich – July 25, 2017 – Under the motto “Advanced Future Driver” Webasto presents new solutions for megatrends. In hall 8.0 / booth A19 at the International Motor Show (IAA) in Frankfurt, the automotive supplier will be exhibiting roof and convertible roof systems for new worlds of experience together with high performance thermo systems for all types of drive. For the first time in Germany, Webasto will show electrifying charging solutions and battery systems for the future electromobility market.

“Webasto is creating comfort and quality of life in vehicles for the car of the future too”, is how Dr. Holger Engelmann, Chairman of the Management Board of Webasto SE emphasizes the relevance of the announced innovations. Engelmann continues: “The automotive industry is gaining momentum in a new age. The IAA, as the leading trade fair for the mobility sector, offers optimum exhibition opportunities. We are pleased to be able to showcase our electrifying new products to manufacturers and end customers.”

The press conference of Webasto takes place on the first press day, Tuesday September 12, from 1:45 pm to 2:00 pm in hall 8.0 / booth A19. In addition to the new solutions for electromobility, the company will be showcasing its systems expertise with an exceptional exhibit. To register, please contact news@webasto.com.

O Webasto

Grupa Webasto jest światowym partnerem w zakresie innowacyjnych systemów dla niemal wszystkich producentów samochodów i zalicza się do 100 największych dostawców tego sektora. W głównych obszarach działalności firma opracowuje i produkuje szyberdachy, dachy panoramiczne i dachy do kabrioletów oraz systemy grzewczo -klimatyzacyjne. Ponadto, obecnie powstaje jednostka biznesowa E-Solutions & Services, która zajmuje się systemami akumulatorów i rozwiązaniami do ładowania. W roku 2016 grupa Webasto wygenerowała sprzedaż w wysokości ponad 3,2 mld EUR przy zatrudnieniu ponad 12.000 pracowników. Koncern ma obecnie ponad 50 oddziałów na całym świecie (z tego ponad 30 zakładów produkcyjnych). Siedziba firmy, utworzonej w 1901 roku, mieści się w Stockdorfie koło Monachium (Niemcy). Więcej informacji o firmie Webasto można znaleźć na stronie internetowej: www.webasto-group.com

Tomasz.Konieczny@webasto.com
Zdjęcia i filmy

Najnowsze zdjęcia i filmy dotyczące Webasto dostępne są na media serwerze.

Webasto Mediaserver