Webasto in de Benelux

Webasto Product International NL B.V. & Webasto Product Benelux

 

In Nederland is Webasto vertegenwoordigd met een hoofdvestiging in Kampen, waar de activiteiten voor de Benelux markt worden gecoördineerd (verkoop en service van alle Webasto producten) alswel de activiteiten voor de international markt (op het gebied van open daksystemen). Daarnaast is in Roosendaal én in Kampen een Webasto inbouwstation gevestigd waar een groot deel van de Webasto producten worden verkocht en ingebouwd voor de betreffende regio.

 
 

In het moderne pand in Kampen worden o.a. open daken voor de automotive en jachtbouw geproduceerd alsmede verwarmingsystemen voor mobiele toepassingen. Tevens worden de internationale garantie en trainingen voor de gehele Webasto groep vanuit Kampen georganiseerd. Ook is hier een inbouwstation gevestigd voor open daken en standkachels voor Kampen en directe omgeving.

Daarnaast is in Kampen Webasto Product Benelux gevestigd. Deze divisie bewerkt de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt voor alle Webasto producten. 

 

Webasto Product International NL B.V.
Webasto Product Benelux 

Bezoekadres:
Constructieweg 47
8263 BC Kampen 

Correspondentieadres:
Postbus 41
8260 AA Kampen

 

Roosendaal

In deze (zuidelijkste) vestiging is een inbouwstation gevestigd voor open daken en standkachels voor Roosendaal en directe omgeving. 

Webasto Inbouwstation Roosendaal
Belder 29
4704 RK Roosendaal