Tietosuoja

Webasto-konsernin yritykset kunnioittavat yksityisyyttäsi ja suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Olemme sitä mieltä, että sinun on tärkeää tietää, mitä tietoja keräämme, kuinka ja milloin keräämme näitä tietoja ja kuinka käytämme niitä. Olemme ottaneet käyttöön teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevia sääntöjä noudatetaan tarkasti.

Muiden kuin henkilötietojen kerääminen ja käyttö (anonyymi tietojen kerääminen)

Voit käyttää Webasto-konsernin vakiomuotoisia verkkosivustoja (www.webasto.com, www.webasto-thermo.comwww.webasto-charging.com ja www.webasto-group.com) ilman, että annat tietoja, jotka ovat yhdistettävissä sinuun henkilökohtaisesti. Kun vierailet eri verkkosivustoillamme, keräämme sellaisia tietoja, joita verkkoselaimet tyypillisesti ilmoittavat, kuten nykyisen IP-osoitteen, selaintyypin ja tietokoneesi käyttöjärjestelmän, verkkosivuston, jolta saavut sivustollemme, vierailusi päivämäärän ja kellonajan sekä sivustollamme avaamasi yksittäiset sivut. Henkilötiedoistasi ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä johtopäätöksiä, eikä tämä ole aikomuksemmekaan.

Henkilötiedot

Henkilötiedot tarkoittavat sinua henkilökohtaisesti koskevia tietoja. Tällaisiin tietoihin kuuluvat esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tiedot, joita ei voida yhdistää suoraan varsinaiseen identiteettiisi (esimerkiksi verkkosivustolla viettämäsi aika tai verkkosivuston käyttäjien lukumäärä) eivät ole henkilötietoja. Webasto-konsernin yritykset keräävät sinuun yhdistettävissä olevia tietoja vain, jos annat ne vapaaehtoisesti, esimerkiksi täyttämällä hakemuslomakkeen tai rekisteröitymällä mukautettuja palveluita varten. Tällaisella lomakkeella antamiasi tietoja säilytetään vain ilmoitettua tarkoitusta varten. Tarvitsemme esimerkiksi täydellisen osoitteesi (työ)hakemusten käsittelyä varten.
Pidätämme oikeuden jakaa tietojasi muiden Webasto-konsernin yritysten, valtuutettujen jälleenmyyjien ja huoltokumppaniemme kanssa sinulle tarjottavien palveluiden parantamiseksi. Siinä tapauksessa, että pyydät jälleenmyyjän tarjousta verkkosivustomme kautta, paljastamme antamasi henkilötiedot valitsemillesi jälleenmyyjille. Näiden tietojen paljastaminen kolmansille osapuolille on estetty, ellet erikseen anna suostumustasi tällaiseen toimintaan.

Henkilötietojen siirtäminen kolmansille osapuolille

Henkilötiedot tarkoittavat sinua henkilökohtaisesti koskevia tietoja. Tällaisiin tietoihin kuuluvat esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tiedot, joita ei voida yhdistää suoraan varsinaiseen identiteettiisi (esimerkiksi verkkosivustolla viettämäsi aika tai verkkosivuston käyttäjien lukumäärä) eivät ole henkilötietoja. Webasto-konsernin yritykset keräävät sinuun yhdistettävissä olevia tietoja vain, jos annat ne vapaaehtoisesti, esimerkiksi täyttämällä hakemuslomakkeen tai rekisteröitymällä mukautettuja palveluita varten. Tällaisella lomakkeella antamiasi tietoja säilytetään vain ilmoitettua tarkoitusta varten. Tarvitsemme esimerkiksi täydellisen osoitteesi (työ)hakemusten käsittelyä varten.
Pidätämme oikeuden jakaa tietojasi muiden Webasto-konsernin yritysten, valtuutettujen jälleenmyyjien ja huoltokumppaniemme kanssa sinulle tarjottavien palveluiden parantamiseksi. Siinä tapauksessa, että pyydät jälleenmyyjän tarjousta verkkosivustomme kautta, paljastamme antamasi henkilötiedot valitsemillesi jälleenmyyjille. Näiden tietojen paljastaminen kolmansille osapuolille on estetty, ellet erikseen anna suostumustasi tällaiseen toimintaan.

Tietojen säilyttämisaika

Verkkosivuston kautta meille lähetettyjä henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kunnes tarkoitus, jota varten ne on annettu, on toteutunut. Kauppa- tai verolainsäädännön velvoittamien säilytysjaksojen noudattamiseksi joitakin tiettyjä tietoja voidaan säilyttää jopa 10 vuoden ajan.

Omat oikeutesi

Jos et enää hyväksy henkilötietojesi säilyttämistä tai jos tietosi ovat vanhentuneet, poistamme, korjaamme tai estämme tietosi lainsäädännön vaatimusten mukaisesti sen jälkeen, kun olemme saaneet asianmukaisen ilmoituksen asiasta. Pyynnöstä saat maksutta tiedot kaikista henkilötiedoista, jotka meillä on sinusta hallussamme. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä tai haluat saada, korjata, estää tai poistaa itseäsi koskevia tietoja, ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme osoitteessa info@webasto.com tai ota kirjallisesti yhteyttä Webasto-konsernin asiaankuuluvaan yritykseen. 

Evästeiden käyttö

Verkkosivustomme käyttävät evästeitä. Evästeet ovat pieniä tietomääriä, jotka voidaan tallentaa tietokoneesi kiintolevylle. Tämän tietojoukon luo ja lähettää sinulle verkkopalvelin, johon olet muodostanut yhteyden verkkoselaimesi (esimerkiksi Internet Explorer tai Mozilla Firefox) kautta. Eväste mahdollistaa tunnistamisesi silloin, kun vierailet jälleen verkkosivustollamme, minkä ansiosta sinun ei tarvitse antaa uudelleen jo aiemmin antamiasi tietoja. Useat selaimet on tällä hetkellä oletusarvoisesti määritetty hyväksymään evästeet automaattisesti. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus määrittää selain estämään evästeet tai näyttämään asennettavat evästeet etukäteen. Saat tätä koskevia lisätietoja selaimesi Ohje-kohdasta. Lisäksi voit poistaa järjestelmääsi (esimerkiksi Windows Internet Explorer) tallennetut evästeet milloin tahansa. 

Lisätietoja tällä verkkosivustolla käytettävistä evästeistä on luettavissa täältä.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkopalvelumme sisältävät linkkejä muille verkkosivustoille. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko niiden palveluntarjoajat tietosuojalakeja. Tarkista tämän vuoksi kussakin tapauksessa annetut tietosuojakäytännöt.  Meillä ei myöskään ole mitään vaikutusvaltaa näiden verkkosivustojen sisällön laillisuutta koskien. Emme tämän vuoksi ole missään tai minkäänlaisessa vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä.

AT Internet -tietosuojailmoitus

Verkkosivuston toiminnan parantamiseksi ja sinulle tarjotun sisällön optimoimiseksi käytämme Bordeaux’ssa sijaitsevan Applied Technologies Internet SAS -yrityksen palveluita. Tätä tarkoitusta varten tietoja säilyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoaja. Palveluntarjoajan palvelimet sijaitsevat EU-jäsenmaissa. Tätä analytiikkamenetelmää varten kaikki tiedot anonymisoidaan keräämisen aikana ja analysoidaan kootussa muodossa.

Verkkoselaimesi välittää automaattisesti tietoja palvelimellemme, kun käytät verkkosivustojamme. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi seuraavat: vierailusi päivämäärä ja kellonaika, sen verkkosivuston URL-osoite, jolta saavut omalle sivustollemme, noudettu tiedosto, lähetettyjen tietojen määrä, HTTP-vastauskoodi, selaintyyppi ja -versio, selaimen laajennusosat, selainikkunan leveys ja korkeus, värisyvyys, käyttämäsi käyttöjärjestelmä ja IP-osoitteesi (lyhennetty ja anonymisoitu). IP-osoitettasi käytetään vain maantieteellisen sijainnin analysointiin. IP-osoitettasi ei tallenneta pysyvästi eikä sitä yhdistetä muihin käyttäjätietoihin. Nämä tiedot tallennetaan erikseen muista tiedoista, jotka annat käyttäessäsi verkkosivustoamme. Emme voi yhdistää näitä tietoja yksittäiseen henkilöön. Tietoihin ei sisälly mitään tietoja, joiden perusteella voitaisiin tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Tiedot kerätään ja niitä käytetään yksinomaan tilastollisia ja analyyttisia tarkoituksia varten, kuten tarjontamme parantamiseen.

Käytämme evästeitä näiden analyysien tekemisessä. Ne tallennetaan tietokoneellesi tekstitiedostoina. Ne myös mahdollistavat verkkosivustolle palaavien käyttäjien tietokonejärjestelmän tunnistamisen. Voit estää tai poistaa evästeitä milloin tahansa selaimesi asetuksissa. Jos teet näin, et kuitenkaan voi välttämättä enää käyttää kaikkia portaalimme toimintoja. Suurin osa käytetyistä evästeistä on niin kutsuttuja ”istuntoevästeitä”, jotka poistetaan, kun lopetat selainistuntosi. Lisäksi AT Internet käyttää kahta pitkäkestoista (pysyvää) evästettä, jotka tallennetaan 30 päivän tai enintään 12 kuukauden ajaksi.

Tiedot ja käytön vastustaminen:
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt edellä kuvatun verkkosivustomme käytön analysointimenetelmän. Saat lisätietoja AT Internetin käyttämästä mittausmenetelmästä AT Internetin verkkosivustolta: http://www.atinternet.com/en/company/data-protection/

Voit kieltää AT Internetiä käsittelemästä kaikkia tietojasi seuraavan linkin kautta:

http://www.xiti.com/de/optout.aspx

Google Analytics -tietosuojailmoitus

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google Inc:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka asennetaan tietokoneellesi ja jotka auttavat verkkosivuston käyttösi analysoinnissa. Evästeen luomat tiedot, jotka koskevat tämän verkkosivuston käyttöäsi, siirretään yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja tallennetaan sille. 

Kuitenkin mikäli IP-osoitteen anonymisointi otetaan käyttöön tällä verkkosivustolla, IP-osoitteesi lyhennetään Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa maissa, jotka ovat solmineet sopimuksen ETA-alueen maiden kanssa.  Koko IP-osoite välitetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja lyhennetään siellä vain poikkeuksellisissa tapauksissa. Tämän verkkosivuston palveluntarjoajan määrityksestä Google hyödyntää näitä tietoja verkkosivuston käyttösi arvioimiseksi, verkkosivustolla suoritettuja toimintoja koskevien raporttien laatimiseksi ja muiden palveluiden tarjoamiseksi tämän verkkosivuston palveluntarjoajalle verkkosivuston käyttöön ja muuhun Internetin käyttöön liittyen. 

IP-osoitetta, jonka selaimesi välittää Google Analytics -palvelun käytön yhteydessä, ei yhdistetä muihin Googlen keräämiin tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen ottamalla käyttöön sopivan selainasetuksen, mutta sinun tulee ottaa huomioon, että tällöin tämän verkkosivuston kaikkien toimintojen kattava käyttö ei välttämättä ole mahdollista. Lisäksi voit estää evästeen verkkosivuston käytöstäsi luomien ja Googlelle välittämien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen ja Googlen suorittaman tällaisten tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen seuraavan linkin kautta (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.  

Saat tarkempia lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta osoitteesta  http://www.google.com/analytics/terms/de.html ja/tai http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. Haluamme ilmoittaa lisäksi, että tällä verkkosivustolla Google Analytics -palvelu on laajennettu sisältämään koodin ”gat._anonymizeIp();” IP-osoitteiden anonyymin keräämisen (niin sanottu IP-maskaus) takaamiseksi.

Sosiaalisen median (Facebook, Google+, Twitter ja XING) liitännäisten käyttö

Verkkosivustollamme on palkkeja, joissa on viitteitä (linkkejä) seuraaviin sosiaalisiin verkostoihin tai palveluihin:

Ulkoinen sosiaalinen verkosto Facebook, joka kuuluu yritykselle Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Yhdysvallat. Liitännäiset tunnistaa Facebook-logoista (valkoinen F-kirjain sinisellä laatalla tai ylöspäin osoittava peukalosymboli tai liitännäinen on ilmaistu erillisellä merkinnällä ”Facebook-liitännäinen”. Luettelo Facebookin liitännöistä ja niiden ulkoasuista on tarkasteltavissa osoitteessa http://developers.facebook.com/plugins.

Ulkoinen sosiaalinen verkosto ”Google+” , joka kuuluu yritykselle Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Verkkosivustoillamme nämä liitännäiset voi tunnistaa Google+ -logosta tai lisämerkinnästä ”+1”

Ulkoinen palvelu nimeltä Twitter, joka kuuluu yritykselle Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, Yhdysvallat. Liitännäiset voidaan tunnistaa sellaisista ilmaisuista kuten ”Twitter” tai ”Seuraa (Follow)”, joihin on yhdistetty tyylitelty lintu. Painikkeisiin voi tutustua osoitteessa https://twitter.com/about/resources/buttons. Näiden painikkeiden avulla voit jakaa verkkosivustoltamme löytämäsi artikkelin tai sivun Twitterissä tai seurata meitä Twitterissä. 

Verkosto XING, joka kuuluu yritykselle XING AG, Gänsemarkt 43, D-20354 Hamburg. Nämä liitännäiset on merkitty XING-jakopainikkeella. 


Painikkeet ja/tai liitännäiset eivät ole oletusarvoisesti käytössä, vaan ne on aktivoitava erikseen. Vastaavien verkostojen (Facebook, Google+, Twitter, XING) viitetietoihin (linkkeihin) määritetyt toiminnot, etenkin tietojen ja käyttäjätietojen siirtämistä koskien, eivät aktivoidu vain sillä, että verkkosivusto avataan. Aktivoituminen tapahtuu vasta silloin, kun kyseisiä viitteitä napsautetaan. 

Kun näitä viitetiedot (linkit) valitaan napsauttamalla, tämä aktivoi Facebook-, Google+-, Twitter- ja/tai XING-liitännäiset ja selaimesi muodostaa suoran yhteyden yksittäisten verkostojen tai palveluiden, eli Facebookin, Google+:n, Twitterin ja/tai XINGin palvelimiin. Mikäli verkkovierailusi aikana aktivoit viitteet ja olet samalla kirjautuneena yksittäisessä verkostossa tai palvelussa (Facebook, Google+, Twitter tai XING) olevalle henkilökohtaiselle käyttäjätilillesi tai -tileillesi, verkkosivustovierailuasi koskevat tiedot välitetään näiden verkostojen tai palveluiden (Facebook, Google+, Twitter tai XING) yksittäisille palveluntarjoajille. Kyseinen palveluntarjoaja (Facebook, Google+, Twitter tai XING) voi yhdistäää verkkosivustolla vierailusi omaan käyttäjätiliisi. Nämä tiedot siirretään palveluntarjoajalle (Facebook, Google+, Twitter tai XING), joka saattaa tallentaa ne. Jos haluat estää tämän, sinun tulee kirjautua ulos käyttäjätililtäsi tai -tileiltäsi ennen viitteen (linkin) napsauttamista.

Lisätietoja tallennetuista tiedoista on saatavilla seuraavien linkkien kautta:

Facebook: http://www.facebook.com/help/186325668085084/

Google+: http://support.google.com/plus/bin/answer.py?hl=de&answer=1319578&rd=1

XING: http://www.xing.com/app/share?op=data_protection


Siinäkin tapauksessa, ettet ole yllä mainittujen yhteisöverkostojen tai -palveluiden jäsen, on mahdollista, että nämä organisaatiot selvittävät IP-osoitteesi sosiaalisten liitännäisten kautta ja saattavat mahdollisesti tallentaa sen. Määritä tarkat tiedot, jotka koskevat Facebook-, Google+-, Twitter- ja XING-palveluiden suorittamaa tietojen käsittelyn, keräämisen ja käyttämisen tarkoitusta ja laajuutta, sekä tietosuojakäytäntöihin liittyvät asianmukaiset oikeutesi ja asetusvaihtoehtosi seuraavasti:  

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/

Google+: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html

Twitter: https://twitter.com/privacy

XING: http://www.xing.com/privacy 


Lisäksi sinulla on mahdollisuus estää sosiaalisten verkostojen liitännäiset selaimeen asennettavan lisäosan avulla. Esimerkiksi Facebook-liitännäinen voidaan estää ”Facebook Blocker” -lisäosalla, joka on ladattavissa täällä: http://webgraph.com/resources/facebookblocker/. Voit myös tehdä osittaisia muutoksia tietosuoja-asetuksiisi esimerkiksi osoitteessa http://twitter.com/account/settings.

Uutiskirje

Kun lähetämme uutiskirjeitä, sähköpostiviestejä ja muita sähköisiä viestejä, jotka sisältävät mainostamiseen liittyviä tietoja (tästä eteenpäin ”uutiskirjeet”), teemme näin vain vastaanottajien suostumuksella tai lainsäädännön myöntämällä oikeudella. Olettaen, että osana uutiskirjeen tilausta sen sisältö on määritetty tarkasti, uutiskirjeen tilaaminen on osoituksena käyttäjän suostumuksesta.

Jos tilaat uutiskirjeemme, käytämme tähän tarkoitukseen tarvittavia tietoja tai tietoja, jotka olet meille erikseen antanut, säännöllisen uutiskirjeen lähettämiseen sinulle sähköpostitse. Voit perua uutiskirjeemme tilauksen milloin tahansa ja voit tehdä tämän lähettämällä milloin tahansa viestin alla annettujen yhteystietojen mukaan tai uutiskirjeessä olevan erillisen peruutuslinkin kautta.

Jos haluat tilata uutiskirjeen, sinun tarvitsee vain antaa meille sähköpostiosoitteesi. Uutiskirjeemme tilauksessa käytetään niin kutsuttua kaksinkertainen suostumus -menettelyä. Toisin sanoen rekisteröitymisesi jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilauksesi. Tämä vahvistus on välttämätön, jottei kukaan pääse tilaamaan uutiskirjettä toisen henkilön sähköpostiosoitteella tai tuntemattomalla sähköpostiosoitteella.

Uutiskirjetilaukset kirjataan lokitiedostoon, jotta voimme tarkistaa tilausprosessin lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tallennettaviin tietoihin kuuluvat rekisteröitymisajankohta (alkuperäinen tilaus) ja vahvistus sekä IP-osoite.

Voit perua uutiskirjeemme tilauksen milloin tahansa perumalla suostumuksesi. Näin ollen molemmat suostumusmuotosi uutiskirjeen lähettämistä koskien mitätöidään samanaikaisesti. Kunkin uutiskirjeen lopussa on linkki, jota napsauttamalla voit perua uutiskirjeen tilauksen.

Kysymykset ja kommentit

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai kommentteja tietosuojaan liittyen, lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteella info@webasto.com.
Uusien Internet-teknologioiden nopea kehitys edellyttää, että mukautamme ajoittain tietosuojakäytäntöämme muuttuviin olosuhteisiin sopeutumiseksi.  Sinulle ilmoitetaan mahdollisista muokkauksista tällä sivulla.

Tietosuoja

Data Protection Webasto Group
Webasto SE
Kraillinger Straße 5
82131 Stockdorf
Saksa

Tietosuojavastaava
Reinhard Bersch
dataprotection@webasto.com
Puhelin: +49 (89) 8 57 94-0