Webasto-ryhmän yhtiöt kunnioittavat yksityisyyttäsi ja suhtautuvat hyvin vakavasti henkilötietojen suojaan. Katsomme että sinun pitää tietää milloin me tallennamme mitäkin tietoja ja millä tavalla me niitä käytämme. Olemme toteuttaneet tekniset ja hallinnolliset toimet, joilla varmistetaan tietosuojamääräysten noudattaminen.

 

 

Tunnistettavuuden poissulkeva tietojen keruu (anonymisointi)

Voit vierailla Webasto-ryhmän personoimattomilla verkkosivuilla (www.webasto.com, www.webasto-group.com, www.webasto-comfort.com ja www.webasto-career.com) pääsääntöisesti ilmoittamatta kuka olet. Kun vierailet verkkosivustollamme järjestelmä tallentaa lokikirjaan tiedot henkilökohtaisen tietokoneesi (PC) senhetkisestä IP-osoitteesta, selaintyypistä ja PC:si käyttöjärjestelmästä, verkkosivusta josta käsin vierailusi tapahtuu, päivämäärästä, kellonajasta ja verkkosivuistamme joilla käyt. Näiden tietojen perusteella ei voida eikä pyritäkään tunnistamaan henkilötietoja. Näitä tietoja tutkitaan tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilöllisyyttäsi yksittäisenä käyttäjänä ei tunnisteta.

 

Henkilötiedot

Henkilötiedot ovat henkilökohtaisia tietoja sinusta, mm. nimesi, asuin- ja postiosoitteesi, puhelinnumero. Niihin ei lueta sellaisia tietoja, joita ei voida yhdistää todelliseen identiteettiisi (kuten esimerkiksi nettivierailusi kesto tai verkkosivuilla vierailevien käyttäjien lukumäärä). Webasto-ryhmän yhtiöt keräävät henkilötietoja vain, jos ilmoitat ne meille oma-aloitteisesti, esimerkiksi kun täytät ilmoittautumislomakkeen, kirjaudut käyttääksesi personoituja palveluja tai lähetät työpaikkahakemuksen. Ao. lomakkeisiin syöttämäsi tiedot tallennetaan vain seuraavia käyttötarkoituksia varten:

 

  • vastaaminen tarjouspyyntöösi tai tiedusteluusi Webaston toimesta
  • rekisteröityminen uutiskirjeen tilaajaksi ja uutiskirjeiden lähettäminen
  • työpaikkahakemuksessa antamiesi tietojen edelleenlähetys henkilöstöosastolle
  • anonymisoitujen käyttäjätietojen tutkiminen verkkosivustomme laajentamista ja parantamista varten
 

Henkilötietojen luovutus kolmansille tahoille

Voidaksemme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla pidätämme oikeuden luovuttaa sinua koskevia tietoja Webasto-ryhmän muille yhtiöille, jälleenmyyjillemme ja huoltotoimen yhteistyökumppaneillemme. Kun pyydät tarjousta https://www.webasto-comfort.com -verkkosivumme kautta tietyiltä jälleenmyyjiltä, luovutamme ilmoittamasi henkilötiedot valitsemillesi jälleenmyyjille.

Kun lähetät oikeutetun hakemuksen, joka koskee tietojen saantia tai poistamista, Webasto voi ilman muuta avustaa asiassa toimittamalla hakemuksesi sinun puolestasi ao. palveluyritykselle.

Tietojen toimittaminen edelleen muille kolmansille tahoille ei ole sallittua ellet ole nimenomaisesti antanut lupaa siihen.

 

Tietojen säilytysaika

Verkkosivustomme kautta meille ilmoitetut henkilötiedot säilytetään vain niin kauan kuin tarpeen sen tavoitteen toteuttamiseksi jota varten ne on ilmoitettu meille. Sikäli kuin on noudatettava kauppa- ja vero-oikeudellisia säilytysaikoja, eräiden tietojen säilytysaika voi olla enintään 10 vuotta.

 

Oikeutesi

Henkilötietojesi käsittelyn suhteen sinulla on seuraavat lakisääteiset oikeudet:

  • oikeus saada pääsy sinua koskeviin tallennettuihin tietoihin,
  • oikeus tietojesi oikaisuun,
  • oikeus tietojesi poistamiseen,
  • oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä,
  • oikeus pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista,
  • oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

 

Voit milloin tahansa peruuttaa henkilötietojesi käsittelyä koskevan suostumuksesi.

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

 

Jos et hyväksy enää henkilötietojesi säilytystä tai jos ne ovat muuttuneet virheellisiksi, huolehdimme saatuamme ao. kehotuksen henkilötietojesi poistamisesta, oikaisemisesta tai suojaamisesta lainsäännösten puitteissa. Pyynnöstä saat maksutta selvityksen kaikista tallentamistamme sinua koskevista henkilötiedoista. Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi keruusta, käsittelystä tai käytöstä tai jos asiasi koskee pääsyä tietoihin, tietojen oikaisemista, suojaamista tai poistamista sekä muiden oikeuksien käyttöä, voit kääntyä Webasto-ryhmän tietosuojavaltuutetun (dataprotection@webasto.com) puoleen tai ottaa kirjallisesti yhteyttä ao. Webasto-ryhmän yhtiöön.

 

Evästeiden käyttö

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, joka voidaan tallentaa tietokoneesi kiintolevylle. Palvelin, johon nettiselaimesi (esim. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox) on yhteydessä, tuottaa tämän tiedoston ja lähettää sen sinulle. Kun käyt kyseisellä verkkosivulla uudelleen tämä tunnistaa sinut evästeen perusteella niin että sinun ei tarvitse uudestaan syöttää jo aikaisemmin syöttämiäsi tietoja. Useimpien selainten oletusasetus on sellainen että ne hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin muuttaa tämän oletusasetuksen siten että selaimesi estää evästeet tai tuo ne ensi näkyviin. Tietoja evästeistä löydät selaimesi ohje-valikosta. Voit myös milloin tahansa poistaa evästeet järjestelmästäsi (esim. Windows Internet Explorer -selaimessa).

We use the following cookies:

  • idrxvr: Main visitor ID (3rd-party cookie). Lifetime: 13 Months
  • xtan: Numeric ID, provided by the client when a user logs on to the client’s site. Lifetime: 1 year
  • xtant: Technical value linked to identified visitor management. Lifetime: 1 year
  • xtvrn: List of numsites encountered by the visitor. Lifetime: 10 years
  • xtidc: Visitor ID for intranet site, or when 3rd-party cookies are disabled (ex: User-agent containing safari/iPhone/iPad/iPod). Lifetime: 10 years
 

Linkit muille verkkosivuille

Verkkosivustomme sisältää linkkejä muille verkkosivuille. Me emme pysty vaikuttamaan siihen, että niiden ylläpitäjät noudattavat tietosuojasäännöksiä. Tästä syystä sinun tulisi erikseen tarkistaa ao. verkkosivujen tietosuojaperiaatteet. Me emme pysty myöskään vaikuttamaan näiden verkkosivujen sisältöjen lainmukaisuuteen. Siksi emme missään tapauksessa ota vastuuta muiden verkkosivujen sisällöistä.

 

AT Internet -yhtiön tietosuojaohjeet

Verkkosivustomme käytön analysoimiseen käytämme AT Internet -yhtiön sovellusta. Haluamme muokata verkkosivustoamme vastaamaan mahdollisimman hyvin tarpeitasi. Pyrimme parantamaan nettitarjontamme käyttäjäystävällisyyttä ja laatua sekä esittelemään sinua kiinnostavia tuotteita ja tietoja nopeasti ja asiakasystävällisesti.

Päästäksemme tähän tavoitteeseen meidän on kerättävä ja analysoitava tilastollisia tietoja verkkosivustollamme vierailevien käyttäjien käyttäytymisestä ja arvioitava kerättyjä tietoja seuraavia tarkoituksia silmällä pitäen:

  • verkkosivujemme tehokkuus- tai kannattavuusvertailut
  • kävijöiden laskenta
  • seuranta sen selvittämiseksi missä määrin verkkosivuillemme upotetut mainokset, affiliate-markkinointi tai kumppanuusmarkkinointi, rich media -sisällöt ja erikoiskampanjat tulevat huomatuiksi
  • sinulle erityisen houkuttelevien verkkosivuston osien todentaminen
  • verkkosivustolla vierailevien käyttäjien paikkatietojen analysointi tarjontamme paikallista optimointia varten.

 

Erotamme kaksi lajia tietoja – raakatiedot (1) ja käsitellyt tiedot (2):

(1) Seuraavat tiedot kerätään:

  • joko eväste (pieni tekstitiedosto jonka verkkosivu tallentaa tietokoneellesi) joka sisältää muutamia tietoja:

- evästeen tallentaneen palvelimen nimi

- nimetön tunniste yksiselitteisen numeron muodossa

- vanhentumispäivämäärä

  • tai mobiilitunniste eli yksiselitteinen numero joka mahdollistaa mobiililaitteen yksiselitteisen tunnistuksen
  • ja IP-osoite maantieteellistä paikannusta varten. Poistamalla IP-osoitteen kolme viimeistä numeroa osoite tehdään tunnistamattomaksi
  • kaikki näihin tunnistimiin liittyen kerätyt tiedot.

 

(2) Raakatietojen käsittelyn avulla saadaan käsiteltyä dataa, joka sisältää seuraavat tiedot:

  • unique visitor ID (yksilöllisen kävijän tunniste)
  • kaikki tähän tunnisteeseen liittyvät digitaalisen analyysin tiedot joiden laskennan suorittaa toimeksiannostamme henkilötietojen käsittelijä.

 

Voimassa olevat säilytysajat ovat:

  • raakatiedot poistetaan kuuden kuukauden kuluttua niiden keruusta
  • käsitellyt tiedot säilytetään meidän ja palveluntarjoajamme välisen sopimuksen voimassaoloajan ja kuusi kuukautta

 

Henkilötietojen luovutus

Meillä ja AT Internet -yhtiöllä, joka on toimeksiannostamme toimiva henkilötietojen käsittelijä, on pääsy digitaalisiin analyysitietoihin.

Alla olevan linkin kautta voit vastustaa AT Internetin toimesta tapahtuvaa tietojesi käsittelyä:

https://www.xiti.com/de/optout.aspx

 

Verkkomainonnan hallinta Netzeffekt GmbH -yhtiön avulla

Mainontamme optimointia ja laskutusta varten sekä verkkosivustollamme tapahtuvien käyntien tunnistamiseksi uudelleenkäyntinä myös, Netzeffekt GmbH, Theresienhoehe 28, 80339 München, Saksa kerää, tallentaa ja käsittelee toimeksiannostamme vierailujasi koskevia tietoja, joista henkilökohtaiset tunnistetiedot on poistettu. Tarkoitusta varten käytetään ajoittain evästeitä. Netzeffekt ei pysty eikä tulekaan yhdistämään näitä vierailutietoja nimeesi tai muihin meille antamiisi henkilökohtaisiin tietoihin.

Alla olevan linkin kautta voit vastustaa Netzeffekt GmbH:n toimesta tapahtuvaa tietojesi käsittelyä:

https://datenschutz.netrk.net/optout

 

Facebook, Google+, Twitter ja XING -yhteisöpalvelujen some-liitännäisten (plug-in) käyttö

Emme käytä verkkosivustollamme some-liitännäisiä vaan ainoastaan viittauksia (linkkejä) näihin yhteisöpalveluihin.

Verkkosivustollamme on linkkejä seuraaviin yhteisöpalveluihin/-verkkoihin:

  • Facebookin ulkoinen sosiaalinen verkosto, omistaja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebookin liitännäiset ovat tunnistettavissa Facebookin logojen (valkoinen f-kirjain sinisellä pohjalla tai peukku-merkki) tai lisätekstin (Facebook Social Plugin) perusteella. Facebookin some-liitännäisten lista ja ulkonäkö ks. developers.facebook.com/plugins.
  • Google+:n ulkoinen sosiaalinen verkosto, omistaja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Meidän verkkosivustollamme Google+:n liitännäiset on merkitty Google+ -logolla tai tekstilisäyksellä + 1.
  • Twitterin yhteisöpalvelu, omistaja Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Twitterin liitännäiset ovat tunnistettavissa sellaisista sanoista kuin Twitter tai seuraa, jotka yhdistyvät tyyliteltyyn siniseen lintuun. Ao. painikkeet ks. https://twitter.com/about/resources/buttons. Painikkeiden avulla voit jakaa verkkosivustomme jutun tai verkkosivun Twitterissä tai seurata meitä Twitterissä.
  • XING-verkosto, omistaja XING AG, Gänsemarkt 43, D-20354 Hamburg. XING-liitännäiset tunnistat XING Share -painikkeesta.

 

Liitännäisten käyttöä ajatellen on otettava huomioon että oletusasetuksena liitännäiset eivät ole ”päällä” eli sinun pitäisi ensin kytkeä ne ”päälle”. Eri yhteisöpalveluihin ja -verkkoihin (Facebook, Google+, Twitter, XING) viittaavat painikkeet ja niiden alla olevat toiminnot/linkit, erityisesti yleisten tietojen ja käyttäjätietojen siirto, eivät käynnisty heti verkkosivustomme avautuessa vaan vasta painaessasi (klikatessasi) ao. painikkeita. Kun avaat linkin klikkaamalla ao. painiketta, Facebook, Google+, Twitter ja/tai XING -yhteisöpalvelujen liitännäiset käynnistyvät ja selaimesi luo suoran yhteyden kyseisen yhteisöpalvelun (Facebook, Google+, Twitter ja/tai XING) palvelimiin. Jos vieraillessasi verkkosivustollamme seuraat yhteisöpalvelujen linkkejä ja kirjaudut kyseisen yhteisöpalvelun (Facebook, Google+, Twitter, XING) henkilökohtaiseen käyttäjätiliisi tieto käynnistäsi verkkosivustollamme välittyy eteenpäin ao. some-operaattorille (Facebook, Google+, Twitter, XING). Ao. some-operaattori (Facebook, Google+, Twitter, XING) pystyy kohdentamaan verkkosivustollamme tapahtuneen käyntisi käyttäjätiliisi. Nämä tiedot välittyvät ao. some-operaattorille (Facebook, Google+, Twitter, XING) ja tallentuvat mahdollisesti sen järjestelmään. Estääksesi tämän sinun on kirjauduttava ulos käyttäjätilistäsi ennen kuin klikkaat linkin painiketta. Lisätietoja tallennetuista tiedoista löydät seuraavista linkeistä:

 

Vaikka et olisi yllä mainittujen sosiaalisten yhteisöpalvelujen jäsen on mahdollista että ne saavat sosiaalisen liitännäisen kautta tiedon IP-osoitteestasi ja mahdollisesti tallentavat sen. Tarkempaa informaatiota Facebook, Google+, Twitter ja XING -yhteisöpalvelujen suorittamasta tietojen keruusta, käsittelystä ja käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta ja laajuudesta sekä asiaan liittyvistä oikeuksistasi ja asetusten valintamahdollisuuksistasi löydät näiden yhteisöpalvelujen tietosuojaohjeista:

 

Tämän lisäksi some-liitännäisten toiminta voidaan estää selaimen lisäosien (add-on) avulla kuten esim. netistä ladattavalla Facebook Blocker -lisäosalla, jolla estetään Facebookin liitännäisen toiminta. Osittain auttaa myös tietosuoja-asetustesi muuttaminen, ks. esim. https://twitter.com/account/settings.

 

Uutiskirje

Lähetämme sisällöltään mainonnallisia uutiskirjeitä, s-postiviestejä ja muita sähköisiä ilmoituksia (jäljempänä uutiskirje) vain vastaanottajan suostumuksella tai lakisääteisellä luvalla. Jos uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröitymisen yhteydessä tämän sisältöjä kuvataan selkeästi, ne ovat ratkaisevia käyttäjien suostumuksen kannalta.

 

Kun rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi me käytämme sitä varten tarvittavia tai erikseen ilmoittamiasi tietoja joiden perusteella lähetämme sinulle säännöllisesti uutiskirjeemme s-postitse. Uutiskirjeen tilaus voidaan milloin tahansa peruuttaa joko viestillä alempana kerrottuun osoitteeseen tai käyttämällä uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä.

 

Uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröitymiseen riittää kun ilmoitat s-postiosoitteesi. Uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröityminen tapahtuu ns. double-opt-in -menetelmällä. Toisin sanoin saat tilaajaksi rekisteröitymisen jälkeen s-postiviestin jossa sinua pyydetään vahvistamaan rekisteröitymisesi. Tämä vahvistus on tarpeen jotta kukaan ei voisi rekisteröityä toisten ihmisten s-postiosoitteella.

 

Uutiskirjeiden tilauksista pidetään lokikirjaa jonka avulla rekisteröitymis- ja tilausprosessi dokumentoidaan lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Mm. tallennetaan rekisteröitymisen ja vahvistuksen ajankohdat ja myös IP-osoite.

 

Voit peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen ja ao. suostumuksen milloin tahansa. Samalla peruutat siis myös hyväksyntäsi joka koski uutiskirjeemme lähettämistä sinulle. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on myös uutiskirjeen tilauksen peruutuslinkki.

 

Kysymykset ja kommentit

Tietosuojan aihepiiriin liittyviä kysymyksiä, ehdotuksia tai kommentteja voit lähettää s-postitse tietosuojavaltuutetullemme (dataprotection@webasto.com).

 

Uusia nettiteknologioita kehittyy niin nopeasti että meidän on aika ajoin päivitettävä tietosuojaperiaatteemme (Privacy Policy) vastaamaan uutta tilannetta. Tässä saat tietoja uudistuksista.

 

Tietosuojalain tarkoittama rekisterinpitäjä

Data Protection Webasto Group

Webasto SE

Kraillinger Straße 5

82131 Stockdorf

Saksa

Group Data Protection Officer: Reinhard Bersch

dataprotection@webasto.com

Puhelin: +49 (89) 8 57 94-0